Wat is Een Virtueel Kantoor ?

Er is eigenlijk niets virtueels aan een virtueel kantoor, alleen uzelf! Wij leveren een postadres, telefoon- en faxnummer, en andere verwante diensten in vrijwel álle landen ter wereld!

Een virtueel kantoor is tegenwoordig interessant voor vrijwel iedere ondernemer! Met name de ondernemers die producten of diensten op afstand leveren, zoals webshops, online consultants en dienstverleners, etc. Tegenwoordig worden onze diensten ook gebruikt door de zogenoemde Stipsters (StartupHipsters) die graag laagdrempelig ondernemen, zonder vaste huurcontracten, etc.

Lokale Uitstraling

Een virtueel kantoor kan ook erg interessant zijn voor het vergroten van je afzetmarkt in andere regio’s. Voor veel consumenten wereldwijd is het belangrijk dat een onderneming betrouwbaar is of in ieder geval betrouwbaar overkomt. Aan de hand van de betrouwbaarheid van de onderneming kan ervoor gekozen worden om van een onderneming diensten af te nemen of samen te werken, of juist niet.Wanneer uw onderneming een lokale uitstraling heeft creëert dit vertrouwen bij de consument. Hierdoor is de stap op diensten af te nemen kleiner dan wanneer de onderneming in een land ver weg gevestigd is.

Daarom is een lokale uitstraling ontzettend belangrijk voor internationale ondernemer en lokale ondernemers die zich internationaal willen oriënteren.Door het gebruik van een virtueel kantoor wordt uw afzetmarkt aanzienlijk verbreedt.

Eerste stap naar een zelfstandige onderneming

Wanneer een ondernemer zijn afzetmarkt wil verbreden (of zijn eerste onderneming wilt starten) gaat dit vaak gepaard met veel extra kosten. Dit is volledig onnodig wanneer er gebruik wordt gemaakt van een virtueel kantoor met virtuele services. Hierdoor worden de kosten laag gehouden omdat er geen kantoor hoeft te worden gehuurd en er hoeven geen mensen in dienst te worden genomen.

Pas als de nieuwe afzetmarkt, heeft bewezen een winstgevende nieuwe afzetmarkt te zijn en er een daadwerkelijke uitbreiding plaatsvindt hoeft er te worden geïnvesteerd.Er zijn veel verschillende redenen om voor een virtueel kantoor of virtuele diensten te kiezen. Een virtueel kantoor is uiteraard veel goedkoper dan de opening van een extra kantoor in een nieuwe regio. Bij het betreden van een nieuwe afzetmarkt, kan een virtueel kantoor dus een logische eerste stap zijn.

Virtueel Kantoor als Praktische Oplossing

Er zijn ook cliënten die enkel een postadres nodig hebben, voor bijvoorbeeld het registreren van een buitenlandse domeinnaam. Kortom, de wijze waarop een virtueel kantoor gebruikt kan worden varieert enorm, maar VirtueleKantoren.nl biedt voor iedereen een oplossing!

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.