Werkplek Huren in Breda

In Breda is er geen plek te bedenken die gunstiger ligt! Binnen 5 minuten sta je in het centrum van de stad, de A27 en andere uitvalswegen liggen om de hoek.

Het Breda Business Plaza van (Internationaal) Zakendoen is gelegen op de Takkebijsters in Breda, waar maart jongstleden door wethouder Cees Meeuwis van Economische Zaken is omgedoopt tot een Blue Business Area. De eerste van Nederland!.

Duurzaam ondernemen begint in Breda op de Takkebijsters. Hier werk je mee aan een betere toekomst voor jou en voor de stad! Bestaande gebouwen inspireren tot nieuwe netwerken, waarbij wordt gewerkt aan duurzame energie, het delen van vervoer en een betere balans tussen mens en milieu. Dit alles in een zo prettig mogelijke werkomgeving. Bedrijven die actief zijn op de Takkebijsters gaan samen aan de slag met nieuwe economische principes en het waarmaken van de Bredase Blue Business Area!

Business Support

Het hoofdkantoor van (Internationaal) Zakendoen is gelegen in Breda, dat betekend dat onze huurders te allen tijde ondersteuning kunnen krijgen van één van onze Business Coaches. Wij hebben onder andere boekhouders, bedrijfsadviseurs, belastingadviseurs en marketingspecialisten in huis.Onze Business Coaches bezoeken ook regelmatig de Business Centra in de andere steden, het is dus altijd mogelijk om een afspraak in te plannen buiten Breda.

De kantoorruimte

Het Business Centre is gelegen op de 2e etage van het Bruxelles House, en omslaat zon 850m2. Het grootste deel van het Business Centre is permanent verhuurd, en deel van het Business Centre is ingericht met werkplekken voor ondernemers die flexibel werken. Er zijn 2 bespreekkamers beschikbaar, en er is één grote ruimte beschikbaar dat als seminarruimte kan dienen voor maximaal 40 mensen.

Je werkplek in Breda

Als je een losse werkplek wilt huren in ons kantoor, dan krijg je een klein bureau met een verstelbare bureaustoel en één meter kastruimte voor de opslag van spullen en documenten. Het is ook mogelijk om een aparte kantoorruimte te huren. Deze ruimte is eventueel gemeubileerd te huur, maar je mag het uiteraard ook helemaal naar eigen smaak inrichten.

Voorzieningen

We hebben twee grote vergaderruimtes waar iedereen af en toe gebruik van mag maken, zonder extra kosten. Daarnaast zijn er in beide delen van het Business Centre keukenblokjes. Er is een koffiezetter, een waterkoker, een tosti-ijzer, een vaatwasser, en een koelkast. Je auto parkeren is hier gratis en er is altijd plek.

Selecteer stad :

Contact

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.